Kennisbank over paarden

Paardenmensen staan er om bekend dat ze alles tot in de puntjes uitzoeken en avonden lang kunnen zoeken naar informatie over aandoeningen maar ook over de werking van bepaalde ingrediënten. Wij hebben speciaal voor paardenliefhebbers een uitgebreide kennisbank ingericht verdeeld onder aandoeningen en ingrediënten. Mocht er nog informatie ontbreken of mis je een bepaald onderwerp? Laat het ons dan weten. Ons doel is om een zo breed mogelijk kennis- en adviesplatform neer te zetten voor paardenliefhebbers.

Orgaan aandoeningen bij paarden

Aandoeningen

Bekijk hier de verschillende aandoeningen en problemen die bij paarden en pony’s voorkomen. Lees alles over de symptomen, oorzaak en eventuele oplossing.

askHELTIE kennisbank paarden

Ingrediënten

Bekijk hier de database met alle werkingen en de toegevoegde waarde van ingrediënten die voorkomen in paardenvoeders en supplementen. Hoe werken ze voor een paard?

Stel je vraag aan askHELTIE

Vraag advies aan het askHELTIE team van specialisten. Bij ons kun je terecht voor persoonlijk advies voor jouw paard. Samen met jou nemen wij het probleem door en proberen we dit af te pellen. Hierbij kijken we niet alleen naar tekorten van vitaminen en mineralen maar bijvoorbeeld ook naar andere factoren die een rol kunnen spelen.