Beringzeewater bij paarden

De kracht van de zee voor jouw paard! Zeewater zit vol met mineralen en sporenelementen. Met maar liefst 85 mineralen, sporenelementen en aminozuren is beringzeewater concentraat een hele gezonde toevoeging voor jouw paard. Dit concentraat kan je zien als een vloeibare liksteen voor het paard.

Beringzeewater concentraat is ook rijk aan fulvinezuur, dat te vinden is in de koude golgstroom van de noordelijke Beringzee.

Wetenschappelijke naam:

Beringzeewater

Type:

Concentraat

Voordelen Beringzeewater paard:

  • Vloeibare liksteen
  • Rijk aan mineralen
  • Rijk aan fulvinezuur
Beringzeewater bij paarden

Beringzeewater concentraat bij paarden

Het concentraat van beringzeewater is 100% natuurlijk en rijk aan mineralen, sporenelementen en aminizoren. Ook is het rijk aan fulvinezuur. Beringzeewater komt qua samenstelling overeen met het bloedplasma. Daardoor wordt beringzeewater zeer goed door het paard benut en is het een hele gezonde toevoeging voor het paard.

Door de beringzeewater aan het paard te verstrekken voorzie je het paard van een grote hoeveelheid mineralen. Dit is een echte boost voor de weerstand van het paard. Zeer goed dagelijks toe te voegen aan het rantsoen of te verstrekken tijdens herstel van ziekte of verminderde weerstand.

Beringzeewater concetraat voor het weiland

Beringzeewater is niet alleen heel gezond voor het paard, maar maakt de grond en gewassen ook gezonder. De mineralen van het zeewater is een goede, natuurlijke aanvulling van de grond en het gras. Hierdoor ontstaat er een gezondere bodem die meer in balans is. De grasproductie zal daardoor verbeteren in kwaliteit.